"...cărţile - ferestre-n ziduri..."

miercuri, 23 noiembrie 2011

Eagle/SRSFF la Gaudeamus 2011

 
Gaudeamus 2011 va fi un targ de carte unde paradoxal rolul hartiei se va vedea mult diminuat, predand cu adevarat stafeta catre virtual si în Romania. Si aceasta nu doar pentru ca padurile s-au rarit si materia prima costa, ci mai mult datorita adoptiei largi a echipamentelor electronice adaptate pentru lectura – tablete, telefoane inteligente, laptopuri.
 
Se observa de ceva vreme sectiuni in crestere dedicate cartii electronice la Libraria Elefant.Ro  si similar la edituri printre care mentionam  Editura Eagle sau Editura Nemira. Initiativele de acum mai bine de 3 ani dau roade si au acum publicul lor dedicat. Prin urmare, lansarile din acest an respecta trendul, adoptand o componenta mixta.
Putem anunta astfel rezultatele colaborarii intre SRSFF , Editura Eagle  si Libraria Elefant.ro concretizata in lansarea pe durata targului Gaudeamus 2011 a patru volume din care primele doua pe hartie şi celelalte doua in format electronic:
 
1. Venus – povestiri erotice science fiction – prima antologie de erotic science fiction din Romania este volumul in care SRSFF (Societatea Romana de Science-Fiction si Fantasy) reuneste cele mai bune texte primite, scrise pe o tema data pentru anul 2011.
 
Urmeaza trei din nominalizarile la Concursul de roman „Seniorii Imaginatiei” editia 2011, organizat de SRSFF impreuna cu Editura Eagle:
 
2. Calatorie in Capricia – de Mircea Oprita
 
 3. Chestionar pentru doamne care au fost secretarele unor barbati foarte cumsecade – de Liviu Radu
 
 4. Insula pescarusilor – Mircea Liviu Goga
Nu ramane decit sa va invitam fie la standul Librariei Nautilus ca de obicei, sau la standul Elefant.ro. Va asteptam cu drag si va uram spor la lectura !